{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"Organization","@id":"https://crofthouse.org.uk/#organization","name":"Croft House Centre","url":"https://crofthouse.org.uk/","sameAs":["https://www.facebook.com/CroftHouseCentre"]},{"@type":"WebSite","@id":"https://crofthouse.org.uk/#website","url":"https://crofthouse.org.uk/","name":"Croft House Centre Sheffield","publisher":{"@id":"https://crofthouse.org.uk/#organization"},"potentialAction":{"@type":"SearchAction","target":"https://crofthouse.org.uk/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}},{"@type":"WebPage","@id":"https://crofthouse.org.uk/latest-refurbishmnent-project/#webpage","url":"https://crofthouse.org.uk/latest-refurbishmnent-project/","inLanguage":"en-GB","name":"Latest Refurbishment Project - Croft House Centre Sheffield","isPartOf":{"@id":"https://crofthouse.org.uk/#website"},"datePublished":"2018-07-04T09:53:45+00:00","dateModified":"2018-07-08T21:34:05+00:00"},{"@type":"Article","@id":"https://crofthouse.org.uk/latest-refurbishmnent-project/#article","isPartOf":{"@id":"https://crofthouse.org.uk/latest-refurbishmnent-project/#webpage"},"author":{"@id":"https://crofthouse.org.uk/author/nishacrofthouse/#author"},"headline":"Latest Refurbishment Project","datePublished":"2018-07-04T09:53:45+00:00","dateModified":"2018-07-08T21:34:05+00:00","commentCount":0,"mainEntityOfPage":{"@id":"https://crofthouse.org.uk/latest-refurbishmnent-project/#webpage"},"publisher":{"@id":"https://crofthouse.org.uk/#organization"},"articleSection":"Spaces"},{"@type":["Person"],"@id":"https://crofthouse.org.uk/author/nishacrofthouse/#author","name":"Nisha Lall","image":{"@type":"ImageObject","@id":"https://crofthouse.org.uk/#authorlogo","url":"https://secure.gravatar.com/avatar/1ab32eddf9fa208e1694144483d22a9f?s=96&d=mm&r=g","caption":"Nisha Lall"},"sameAs":[]}]}

Latest Refurbishment Project

Posted: Wed, 4 Jul 2018

Croft House has just completed its latest area of refurbishment with the repair and upgrading of the Eastern staircase.  The roof and gutters have been repaired, the internal walls repaired and re-plastered and the whole area re-decorated giving a bright, clean and welcoming access to the first floor of the building. Coming up will be similar treatment to the main internal staircase area.